Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bugzilla DB migration completed. Please report issues to Infra team via email via infra@gentoo.org or IRC
Bug 358927 - [TRACKER] sys-apps/portage-2.1.10.3
Summary: [TRACKER] sys-apps/portage-2.1.10.3
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Portage Development
Classification: Unclassified
Component: Conceptual/Abstract Ideas (show other bugs)
Hardware: All All
: Normal normal (vote)
Assignee: Portage team
URL:
Whiteboard:
Keywords: Tracker
Depends on: 58416 142508 157357 185377 262038 288597 333599 345775 346899 357009 357093 357297 357581 359273 359675 359681 360233 361257 361463 363073 363137 364035 364467 364673 364681 364701 365319 365439 365505 366939 368817 368865 369913 369985 370465 370477 370565 370569 371423 371715 373523
Blocks:
  Show dependency tree
 
Reported: 2011-03-14 18:53 UTC by Zac Medico
Modified: 2018-02-05 00:39 UTC (History)
0 users

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Zac Medico gentoo-dev 2011-03-14 18:53:55 UTC
Mark bugs fixed since portage-2.1.9.42 as blockers of this bug.
Comment 1 octoploid 2011-04-14 07:28:13 UTC
Please pull this one from the mirrors immediately.
It just installs files consisting of zeros instead of 
the binaries. 
I just trashed my system, because sys-apps/portage-2.1.9.46
installed sys-apps/coreutils-8.11 (after upgrading itself) and
the result was an unusable system (because all the coreutils
binaries are just files full of zeros).
Comment 2 octoploid 2011-04-14 07:40:35 UTC
Sorry.
This is a problem of the sys-apps/coreutils-8.11 ebuild
and not of portage.
Comment 3 Zac Medico gentoo-dev 2011-04-14 14:16:00 UTC
(In reply to comment #2)
> This is a problem of the sys-apps/coreutils-8.11 ebuild
> and not of portage.

Yes, see bug 353907.