Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bug 748051 - dev-qt/qt3d-5.15.1 fails to detect system-assimp
Summary: dev-qt/qt3d-5.15.1 fails to detect system-assimp
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: Current packages (show other bugs)
Hardware: All Linux
: Normal normal (vote)
Assignee: Qt Bug Alias
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2020-10-12 12:53 UTC by Agostino Sarubbo
Modified: 2022-03-14 12:41 UTC (History)
0 users

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments
build.log.xz (build.log.xz,44.28 KB, application/x-xz)
2020-10-12 12:53 UTC, Agostino Sarubbo
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Agostino Sarubbo gentoo-dev 2020-10-12 12:53:09 UTC
https://blogs.gentoo.org/ago/2020/07/04/gentoo-tinderbox/

Issue: dev-qt/qt3d-5.15.1 fails to compile.
Discovered on: amd64 (internal ref: ci)
Comment 1 Agostino Sarubbo gentoo-dev 2020-10-12 12:53:12 UTC
Created attachment 664864 [details]
build.log.xz

build log and emerge --info (compressed because it exceeds attachment limit, use 'xzless' to read it)
Comment 2 Andreas Sturmlechner gentoo-dev 2020-10-12 13:49:05 UTC
Not reproducible, please attach ${BUILD_DIR}/config.log.
Comment 3 Agostino Sarubbo gentoo-dev 2020-10-13 06:59:27 UTC
Hi, can you try if gcc-config/binutils-config with -native-symlinks help to reproduce?
Comment 4 Guilherme Amadio gentoo-dev 2022-03-14 12:41:06 UTC
I've hit this too while updating a machine after a while. What I noticed is that with assimp 5.0.1 (which I had installed), I hit this bug. With the latest version (5.2.2) everything worked fine.