Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bugzilla DB migration completed. Please report issues to Infra team via email via infra@gentoo.org or IRC
Bug 612382 - dev-lisp/gcl-2.6.10 fails to emerge
Summary: dev-lisp/gcl-2.6.10 fails to emerge
Status: UNCONFIRMED
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: Current packages (show other bugs)
Hardware: All Linux
: Normal minor (vote)
Assignee: Common Lisp Bugs
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on: 640322
Blocks:
  Show dependency tree
 
Reported: 2017-03-12 02:09 UTC by Robert Gill
Modified: 2019-09-14 13:16 UTC (History)
0 users

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments
emerge --info output (emerge.info.txt,6.06 KB, text/plain)
2017-03-12 02:09 UTC, Robert Gill
Details
emerge -pqv output (emerge.pqv.txt,86 bytes, text/plain)
2017-03-12 02:10 UTC, Robert Gill
Details
Build log (build.log,126.63 KB, text/plain)
2017-03-12 02:10 UTC, Robert Gill
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Robert Gill 2017-03-12 02:09:51 UTC
Created attachment 466756 [details]
emerge --info output

The current stable ebuild dev-lisp/gcl-2.6.10 fails to emerge on my system. Both of the masked unstable versions (2.6.11, 2.6.12) emerge fine, so I'll be running one of those. This is just to inform you that there seems to be build issues with version 2.6.10. I've attached the output from 'emerge --info' and the build.log.
Comment 1 Robert Gill 2017-03-12 02:10:23 UTC
Created attachment 466758 [details]
emerge -pqv output
Comment 2 Robert Gill 2017-03-12 02:10:48 UTC
Created attachment 466760 [details]
Build log
Comment 3 Cyprien Nicolas (fulax) 2019-09-14 13:16:00 UTC
Maybe related to USE=tk, I stuck with bug #640322 for now which prevent me to go further in the build process