Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bugzilla DB migration completed. Please report issues to Infra team via email via infra@gentoo.org or IRC
Bug 583148 - >=app-emulation/virtualbox-5.0.20: QA Notice: Files built without respecting CFLAGS have been detected
Summary: >=app-emulation/virtualbox-5.0.20: QA Notice: Files built without respecting ...
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: Current packages (show other bugs)
Hardware: All Linux
: Normal QA (vote)
Assignee: Lars Wendler (Polynomial-C)
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2016-05-16 09:10 UTC by Coacher
Modified: 2016-07-19 16:36 UTC (History)
0 users

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments
emerge --info virtualbox (info,7.20 KB, text/plain)
2016-05-16 09:11 UTC, Coacher
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Coacher 2016-05-16 09:10:59 UTC
Hello.

Message from portage:

 * QA Notice: Files built without respecting CFLAGS have been detected
 *  Please include the following list of files in your report:
 * /usr/lib64/virtualbox/VBoxXPCOMIPCD
 * /usr/lib64/virtualbox/VBoxXPCOM.so
 * /usr/lib64/virtualbox/components/VBoxXPCOMIPCC.so
 * /usr/lib64/virtualbox/VBoxDbg.so

Please fix.

Note: this is not a dupe of Gentoo bug 555378 as QA issues are different here.
Comment 1 Coacher 2016-05-16 09:11:40 UTC
Created attachment 434398 [details]
emerge --info virtualbox
Comment 2 Coacher 2016-07-19 13:31:51 UTC
With 5.1.0 the message is a bit different:

 * QA Notice: Files built without respecting CFLAGS have been detected
 *  Please include the following list of files in your report:
 * /usr/lib64/virtualbox/VBoxXPCOMIPCD
 * /usr/lib64/virtualbox/VBoxXPCOM.so
 * /usr/lib64/virtualbox/components/VBoxXPCOMIPCC.so
Comment 3 Coacher 2016-07-19 16:36:43 UTC
(In reply to Coacher from comment #2)
> With 5.1.0 the message is a bit different:
It's actually the same. I forgot to enable qt5 USE the first time.