Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bug 512720 - net-libs/glib-networking: non-native tests fail when glib-networking is already installed - ERROR: libproxy - missing test plan
Summary: net-libs/glib-networking: non-native tests fail when glib-networking is alrea...
Status: CONFIRMED
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: [OLD] GNOME (show other bugs)
Hardware: All Linux
: Normal normal (vote)
Assignee: Gentoo Linux Gnome Desktop Team
URL:
Whiteboard:
Keywords: TESTFAILURE
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2014-06-08 09:14 UTC by Michał Górny
Modified: 2015-09-09 02:03 UTC (History)
4 users (show)

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Michał Górny archtester Gentoo Infrastructure gentoo-dev Security 2014-06-08 09:14:03 UTC
It's a weird issue. I have disabled tests on non-native ABIs for now but I think it's worth looking into.

If you build glib-networking for the first time, everything works fine. Once 32-bit version is installed, the libproxy tests error out with:

ERROR: libproxy - missing test plan
ERROR: libproxy - exited with status 133 (terminated by signal 5?)

Tried forcing in-source build and moving glib-pacrunner. Only removing /usr/lib32/gio/* makes tests work again.
Comment 1 Jeroen Roovers gentoo-dev 2014-11-19 10:16:59 UTC
*** Bug 529836 has been marked as a duplicate of this bug. ***