Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bug 430996 - net-wireless/gnuradio-3.6.1-r1 does not byte-compile grc_gnuradio package
Summary: net-wireless/gnuradio-3.6.1-r1 does not byte-compile grc_gnuradio package
Status: RESOLVED OBSOLETE
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: New packages (show other bugs)
Hardware: All Linux
: Normal normal (vote)
Assignee: Radio Herd
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-08-11 19:12 UTC by Chris Mayo
Modified: 2014-07-21 20:07 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Chris Mayo 2012-08-11 19:12:35 UTC
$ find /usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/__init__.py
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/wxgui
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/wxgui/panel.py
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/wxgui/__init__.py
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/wxgui/top_block_gui.py
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/blks2
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/blks2/packet.py
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/blks2/error_rate.py
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/blks2/selector.py
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/blks2/tcp.py
/usr/lib64/python2.7/site-packages/grc_gnuradio/blks2/__init__.py


Fixed for me by adding python_mod_optimize grc_gnuradio and python_mod_cleanup grc_gnuradio to pkg_postinst and pkg_postrm. Should presumeably be within the if use grc's.
Comment 1 Chris Mayo 2012-08-12 11:35:18 UTC
Looks like there is also /usr/lib64/python2.7/site-packages/gruel/. But there is a SWIG generated file in there.
Comment 2 Rick Farina (Zero_Chaos) gentoo-dev 2014-07-21 20:07:49 UTC
not sure exactly when this was fixed, never noticed the bug. but the latest ebuilds are fine.