Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bugzilla DB migration completed. Please report issues to Infra team via email via infra@gentoo.org or IRC
Bug 39847 - LSI megaraid SATA-6 is not detected with latest beta (20040124)
Summary: LSI megaraid SATA-6 is not detected with latest beta (20040124)
Status: RESOLVED WONTFIX
Alias: None
Product: Gentoo Release Media
Classification: Unclassified
Component: Everything (show other bugs)
Hardware: AMD64 Linux
: High normal (vote)
Assignee: Gentoo LiveCD Package Maintainers
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2004-01-30 00:48 UTC by Paul Wagland
Modified: 2004-01-30 13:00 UTC (History)
0 users

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Paul Wagland 2004-01-30 00:48:36 UTC
The official release (20031221) does successfully detect the card, and correctly initialises it, but the 20040124 beta does not.

I know that this is only a beta, however I thought that I would give an early "heads up" on this... especially since I want to use it ;-)
Comment 1 Brad House 2004-01-30 06:21:31 UTC
what's the module name on that ?
Comment 2 Paul Wagland 2004-01-30 12:45:38 UTC
megaraid.o

Under the "official" this comes up and gives fairly complete information, and, more importantly, allows me to access the drive. Under 2.6.2-rc1-gentoo the device is not found, and therefore I also cannot access the drives.
Comment 3 Brad House 2004-01-30 13:00:45 UTC
megaraid.ko is very very very broken btw ...
it is not 64bit safe, many people have had problems with
it, we can't support this.

-Brad