Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bug 226599 - net-libs/libnet: autoconf/autoreconf/automake/libtool called directly
Summary: net-libs/libnet: autoconf/autoreconf/automake/libtool called directly
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: New packages (show other bugs)
Hardware: All Linux
: High normal (vote)
Assignee: Netmon Herd
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: bad-autotools
  Show dependency tree
 
Reported: 2008-06-14 11:55 UTC by Diego Elio Pettenò (RETIRED)
Modified: 2009-05-26 00:03 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Diego Elio Pettenò (RETIRED) gentoo-dev 2008-06-14 11:55:16 UTC
Please never call autotools directly, instead use eautoreconf (or eautomake, and JUST THESE TWO) from autotools.eclass. If you have any reason why those don't work, please let me know to fix them.

Thanks,
Diego
Comment 1 Peter Volkov (RETIRED) gentoo-dev 2009-01-26 18:42:07 UTC
New version (1.5.9) was just added to the tree. Ebuild is ~arch, and package.masked, so bug can be closed.
Comment 2 Peter Volkov (RETIRED) gentoo-dev 2009-01-27 09:10:33 UTC
Oops, discard previous comment. Obviously it was posted to the wrong bug.
Comment 3 Jeroen Roovers (RETIRED) gentoo-dev 2009-05-26 00:03:29 UTC
Fixed in CVS. No revision bump.