Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bug 160403 - media-sound/audacious - debug use flag
Summary: media-sound/audacious - debug use flag
Status: RESOLVED CANTFIX
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: New packages (show other bugs)
Hardware: All Linux
: High enhancement (vote)
Assignee: Tony Vroon
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2007-01-06 10:45 UTC by Mike Mattie
Modified: 2007-03-04 15:06 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Mike Mattie 2007-01-06 10:45:04 UTC
audacious has alot of debug code paths usefull in tracking down bugs. A use flag to enable them would greatly assist in resolving problems. audacious-plugins as well has a good number of them.

In particular the bread crumbs in audacious-plugins src/alsa/audio.c would be usefull in resolving #160397.

Time permitting I will attach a patch myself.

Reproducible: Always
Comment 1 Tony Vroon gentoo-dev 2007-03-04 15:06:36 UTC
The 1.3 release (on which ebuild development is happening, 1.2.2 core & 1.2.5 plugins are frozen except for security bugs or something similarly earth-shattering) does not have any responders for 'debug' in configure.ac; as such I don't see a clean way to implement a USE-flag for this.
If you feel that this is incorrect and have a patch that bolts on a working USE-flag for debugging, you may reopen this bug.