Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!

Bug 332285

Summary: x11-drivers/xf86-video-virtualbox does not respect LDFLAGS
Product: Gentoo Linux Reporter: Diego Elio Pettenò (RETIRED) <flameeyes>
Component: [OLD] LibraryAssignee: Lars Wendler (Polynomial-C) <polynomial-c>
Status: RESOLVED OBSOLETE    
Severity: QA CC: esigra, jokey, orlovm, proxy-maint, zerochaos
Priority: High    
Version: unspecified   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Package list:
Runtime testing required: ---
Bug Depends on:    
Bug Blocks: 331933, 394757    
Attachments: Build log

Description Diego Elio Pettenò (RETIRED) gentoo-dev 2010-08-11 16:31:13 UTC
See attached build log.

(Please do not complain about the need for looking at the build log until you can provide an easy way to open bugs with the correct data picked out of a tinderbox log. Thanks.)
Comment 1 Diego Elio Pettenò (RETIRED) gentoo-dev 2010-08-11 16:31:34 UTC
Created attachment 242449 [details]
Build log
Comment 2 Lars Wendler (Polynomial-C) gentoo-dev 2011-01-07 19:19:31 UTC
Should be fixed with x11-drivers/xf86-video-virtualbox-4.0.0
Comment 3 Lars Wendler (Polynomial-C) gentoo-dev 2011-01-08 17:29:47 UTC
Still not fixed... reopening.
Comment 4 Faustus 2011-12-14 23:18:18 UTC
A solution that *should* apparently work is adding
  TEMPLATE_VBOXGUESTR3EXE_LDFLAGS += $(LDFLAGS)
to files/xf86-video-virtualbox-3-localconfig (copied to LocalConfig.kmk by the ebuild).

For some reason, however, it doesn't work, and I am not knowledgeable enough about kBuild to find out why.
Comment 5 Jeroen Roovers (RETIRED) gentoo-dev 2014-03-04 00:39:55 UTC
*** Bug 430586 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 6 Rick Farina (Zero_Chaos) gentoo-dev 2015-10-22 02:13:47 UTC
I don't see this error in any current versions