Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bug 706514 - media-video/smplayer-18.6.0 : Seek does not work correctly when using mpv
Summary: media-video/smplayer-18.6.0 : Seek does not work correctly when using mpv
Status: UNCONFIRMED
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: Current packages (show other bugs)
Hardware: All Linux
: Normal normal (vote)
Assignee: Qt Bug Alias
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2020-01-26 17:55 UTC by eldritch
Modified: 2020-01-26 20:34 UTC (History)
2 users (show)

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments
Output of emerge --info media-video/smplayer media-video/mpv media-video/mplayer (smplayer-mpv-mplayer emerge info.txt,8.65 KB, text/plain)
2020-01-26 17:55 UTC, eldritch
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description eldritch 2020-01-26 17:55:54 UTC
Created attachment 604730 [details]
Output of emerge --info media-video/smplayer media-video/mpv media-video/mplayer

When attempting to use mpv with media-video/smplayer-18.6.0, the seek bar stays stuck at zero, as do the time elapsed and total video length; attempting to resume the video after pausing it also fail. This error is not present in the masked media-video/smplayer-19.10.2, nor does the issue present itself when using mplayer.

Upstream has a similar bug listed(https://sourceforge.net/p/smplayer/bugs/933/), but it seems to either not be included or not apply to the current ebuild.
Comment 1 Chiitoo gentoo-dev 2020-01-26 20:34:00 UTC
Does the patch for 19.5.0 work here too, I wonder?

See: https://bugs.gentoo.org/698738