Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bug 682320 - app-editors/gvim-8.1.0648-r1: fails several tests
Summary: app-editors/gvim-8.1.0648-r1: fails several tests
Status: UNCONFIRMED
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: Current packages (show other bugs)
Hardware: PPC64 Linux
: Normal normal (vote)
Assignee: Vim Maintainers
URL:
Whiteboard:
Keywords: TESTFAILURE
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2019-04-02 13:32 UTC by ernsteiswuerfel
Modified: 2019-04-10 18:57 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments
emerge --info (file_682320.txt,6.08 KB, text/plain)
2019-04-02 13:32 UTC, ernsteiswuerfel
Details
build.log (gvim-8.1.0648-r1:20190402-125406.log,211.64 KB, text/plain)
2019-04-02 13:33 UTC, ernsteiswuerfel
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description ernsteiswuerfel 2019-04-02 13:32:07 UTC
Created attachment 571574 [details]
emerge --info

[..]
Test results:


From test_autocmd.vim:
Found errors in Test_autocmd_bufwipe_in_SessLoadPost():
function RunTheTest[40]..Test_autocmd_bufwipe_in_SessLoadPost line 22: Pattern 'E814' does not match '\nMessages maintainer: Bram Moolenaar <Bram@vim.org>\nE233: cannot open display'
Found errors in Test_autocmd_bufwipe_in_SessLoadPost2():
function RunTheTest[40]..Test_autocmd_bufwipe_in_SessLoadPost2 line 31: Pattern 'SessionLoadPost DONE' does not match '\nMessages maintainer: Bram Moolenaar <Bram@vim.org>\nE233: cannot open display'
Found errors in Test_bufunload_all():
function RunTheTest[40]..Test_bufunload_all line 23: Expected True but got 0

From test_normal.vim:
Found errors in Test_normal22_zet():
function RunTheTest[40]..Test_normal22_zet line 8: Expected [] but got ['1', '2']

From test_profile.vim:
Found errors in Test_profdel_func():
function RunTheTest[40]..Test_profdel_func line 23: Expected 0 but got 1
Found errors in Test_profdel_star():
function RunTheTest[40]..Test_profdel_star line 13: Expected 0 but got 1
Found errors in Test_profile_file():
function RunTheTest[40]..Test_profile_file line 19: Expected 0 but got 1
Found errors in Test_profile_file_with_cont():
function RunTheTest[40]..Test_profile_file_with_cont line 15: Expected 0 but got 1
Found errors in Test_profile_func():
function RunTheTest[40]..Test_profile_func line 35: Expected 0 but got 1
Found errors in Test_profile_func_with_ifelse():
function RunTheTest[40]..Test_profile_func_with_ifelse line 41: Expected 0 but got 1
Found errors in Test_profile_func_with_trycatch():
function RunTheTest[40]..Test_profile_func_with_trycatch line 44: Expected 0 but got 1
Found errors in Test_profile_truncate_mbyte():
function RunTheTest[40]..Test_profile_truncate_mbyte line 23: Expected 0 but got 1

From test_system.vim:
Found errors in Test_system_exmode():
function RunTheTest[40]..Test_system_exmode line 7: Pattern 'result=0' does not match 'result=1\n'

From test_alot.vim:
Found errors in Test_suspend():
function RunTheTest[40]..Test_suspend[15]..WaitForAssert[2]..<SNR>10_WaitForCommon[11]..<lambda>10096 line 1: Expected '  1 foo' but got 'Press ENTER or type command to continue'
function RunTheTest[40]..Test_suspend[30]..WaitForAssert[2]..<SNR>10_WaitForCommon[11]..<lambda>10098 line 1: Expected '  1 foo' but got 'sh-4.4$ '
TEST FAILURE
make: *** [Makefile:48: report] Error 1
Comment 1 ernsteiswuerfel 2019-04-02 13:33:32 UTC
Created attachment 571576 [details]
build.log
Comment 2 Rolf Eike Beer 2019-04-10 18:57:05 UTC
same on hppa and sparc