Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bug 539626 - media-libs/mesa-10.4.4 - Failed Patch: mesa-10.3.7-dont-use-clrsb.patch
Summary: media-libs/mesa-10.4.4 - Failed Patch: mesa-10.3.7-dont-use-clrsb.patch
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: [OLD] Library (show other bugs)
Hardware: All Linux
: Normal normal (vote)
Assignee: Gentoo X packagers
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2015-02-10 15:16 UTC by aayla.secura.1138
Modified: 2015-02-21 19:05 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments
mesa-10.3.7-dont-use-clrsb.patch.out (mesa-10.3.7-dont-use-clrsb.patch.out,5.23 KB, text/plain)
2015-02-10 15:16 UTC, aayla.secura.1138
Details
emerge --info (emerge.info,5.51 KB, text/plain)
2015-02-10 15:17 UTC, aayla.secura.1138
Details
media-libs:mesa-10.4.4:20150210-145618.log (media-libs:mesa-10.4.4:20150210-145618.log,1.84 KB, text/plain)
2015-02-10 15:17 UTC, aayla.secura.1138
Details
emerge --info (einfo,5.34 KB, text/plain)
2015-02-10 16:49 UTC, reagentoo
Details

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description aayla.secura.1138 2015-02-10 15:16:41 UTC
Created attachment 396086 [details]
mesa-10.3.7-dont-use-clrsb.patch.out

mesa-10.4.4 fails when trying to apply patch mesa-10.3.7-dont-use-clrsb.patch. As can be seen from the mesa-10.3.7-dont-use-clrsb.patch.out I have attached (and after inspection of the original src/gallium/auxiliary/util/u_math.h) the #if defined .. #else #endif lines the patch tries to remove aren't present in the original file in this version, so I guess the patch isn't needed for 10.4.4
Comment 1 aayla.secura.1138 2015-02-10 15:17:15 UTC
Created attachment 396088 [details]
emerge --info
Comment 2 aayla.secura.1138 2015-02-10 15:17:52 UTC
Created attachment 396090 [details]
media-libs:mesa-10.4.4:20150210-145618.log
Comment 3 walt 2015-02-10 15:46:18 UTC
This seems to be related to bug #538086
Comment 4 Chí-Thanh Christopher Nguyễn gentoo-dev 2015-02-10 16:08:12 UTC
fixed, thanks.

I'm leaving this bug open for a bit to prevent duplicate reports.
Comment 5 reagentoo 2015-02-10 16:49:53 UTC
Created attachment 396100 [details]
emerge --info

emerge --info

Same problem after "fixes".
Comment 6 Chí-Thanh Christopher Nguyễn gentoo-dev 2015-02-10 16:58:09 UTC
check your portage tree timestamp from emerge --info

It must be on or after
Tue Feb 10 16:06:57 2015 UTC
to have the fixed mesa.