Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bugzilla DB migration completed. Please report issues to Infra team via email via infra@gentoo.org or IRC
Bug 41439 - Failed patch in alsa-lib-1.0.2 ebuild
Summary: Failed patch in alsa-lib-1.0.2 ebuild
Status: RESOLVED WONTFIX
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: New packages (show other bugs)
Hardware: x86 Linux
: Low minor (vote)
Assignee: Jeremy Huddleston (RETIRED)
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2004-02-12 19:42 UTC by Jason Ahrens
Modified: 2004-02-15 02:58 UTC (History)
1 user (show)

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Jason Ahrens 2004-02-12 19:42:20 UTC
In the ebuild for alsa-lib-1.0.2, a patch fails to install properly. This appears non-critical as package installation happens properly regardless and works. The failed patch is relink.patch. This behaviour happens on both my x86 systems.

>>> md5 src_uri ;-) alsa-lib-1.0.2.tar.bz2
>>> Unpacking source...
>>> Unpacking alsa-lib-1.0.2.tar.bz2 to /var/tmp/portage/alsa-lib-1.0.2/work
>>> Source unpacked.
 * Patching ${S}/ltmain.sh...
 *   Applying portage-1.4.1.patch...
 *   Could not apply relink.patch!
 *   Applying sed-1.4.3.patch...
 *   Applying test-1.4.1.patch...
 *   Applying tmp-1.3.5.patch...
Comment 1 Jeremy Huddleston (RETIRED) gentoo-dev 2004-02-15 02:32:48 UTC
this is a problem with elibtoolize... looking into it...
Comment 2 Jeremy Huddleston (RETIRED) gentoo-dev 2004-02-15 02:58:16 UTC
this is a "problem" with elibtoolize, and if neccessary, but we don't really need the relink patch for this package to install properly...