Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bug 289577 - wicd should provide net in init script
Summary: wicd should provide net in init script
Status: RESOLVED NEEDINFO
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: Current packages (show other bugs)
Hardware: All Linux
: High normal (vote)
Assignee: Jeremy Olexa (darkside) (RETIRED)
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2009-10-18 12:39 UTC by D3LLF
Modified: 2009-12-02 03:26 UTC (History)
0 users

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description D3LLF 2009-10-18 12:39:34 UTC
wicd doesn't have "provide net" in it's init script depend{} so services with depend{ need net} doesn't work, despite the fact, that access to network is available. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
Doesn't apply.
Comment 1 Jeremy Olexa (darkside) (RETIRED) archtester Gentoo Infrastructure gentoo-dev Security 2009-11-17 15:43:36 UTC
Yes, you are correct. But I'm interested to see how you hit this problem? Would you mind explaining what happened on your system?
Comment 2 Jeremy Olexa (darkside) (RETIRED) archtester Gentoo Infrastructure gentoo-dev Security 2009-12-02 03:26:29 UTC
(In reply to comment #1)
> Yes, you are correct. But I'm interested to see how you hit this problem? Would
> you mind explaining what happened on your system?
> 

Timeout.

network manager doesn't 'provide net' either. So, I'm not going to fix something that I don't know why. You should have net.lo enabled and that provides net anyway.