Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!
Bug 121828 - wnck-applet goes in endless loop when ssh-askpass is run
Summary: wnck-applet goes in endless loop when ssh-askpass is run
Status: VERIFIED NEEDINFO
Alias: None
Product: Gentoo Linux
Classification: Unclassified
Component: [OLD] GNOME (show other bugs)
Hardware: x86 Linux
: High minor (vote)
Assignee: Gentoo Linux Gnome Desktop Team
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks: 119872
  Show dependency tree
 
Reported: 2006-02-06 06:53 UTC by Maik Musall
Modified: 2006-12-14 05:57 UTC (History)
0 users

See Also:
Package list:
Runtime testing required: ---


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description Maik Musall 2006-02-06 06:53:02 UTC
After the latest gnome update, I have gnome-panel 2.12.2 installed. Whenever
any application uses ssh-askpass, the process wnck-applet starts consuming
100% of CPU and the panel is dead. I always have to kill the process and
then have gnome restart the three depending applets.

Reproducible at any time by just invoking x11-ssh-askpass from the command
line. My x11-ssh-askpass version is the current stable 1.2.2-r1.

emerge --info output:
Portage 2.0.54 (default-linux/x86/2005.0, gcc-3.3.6, glibc-2.3.5-r2, 2.6.14-gentoo-r5 i686)
=================================================================
System uname: 2.6.14-gentoo-r5 i686 Intel(R) Pentium(R) M processor 1700MHz
Gentoo Base System version 1.6.14
distcc 2.18.3 i686-pc-linux-gnu (protocols 1 and 2) (default port 3632) [disabled]
dev-lang/python:     2.3.5, 2.4.2
sys-apps/sandbox:    1.2.12
sys-devel/autoconf:  2.13, 2.59-r6
sys-devel/automake:  1.4_p6, 1.5, 1.6.3, 1.7.9-r1, 1.8.5-r3, 1.9.6-r1
sys-devel/binutils:  2.16.1
sys-devel/libtool:   1.5.22
virtual/os-headers:  2.6.11-r2
ACCEPT_KEYWORDS="x86"
AUTOCLEAN="yes"
CBUILD="i686-pc-linux-gnu"
CFLAGS="-O2 -march=pentium4 -fomit-frame-pointer"
CHOST="i686-pc-linux-gnu"
CONFIG_PROTECT="/etc /usr/kde/2/share/config /usr/kde/3.3/env /usr/kde/3.3/share/config /usr/kde/3.3/shutdown /usr/kde/3.4/env /usr/kde/3.4/share/config /usr/kde/3.4/shutdown /usr/kde/3/share/config /usr/lib/X11/xkb /usr/lib/mozilla/defaults/pref /usr/share/config /usr/share/texmf/dvipdfm/config/ /usr/share/texmf/dvips/config/ /usr/share/texmf/tex/generic/config/ /usr/share/texmf/tex/platex/config/ /usr/share/texmf/xdvi/ /var/bind /var/qmail/control"
CONFIG_PROTECT_MASK="/etc/gconf /etc/terminfo /etc/env.d"
CXXFLAGS="-O2 -march=pentium4 -fomit-frame-pointer"
DISTDIR="/usr/portage/distfiles"
FEATURES="autoconfig distlocks sandbox sfperms strict"
GENTOO_MIRRORS="http://ftp-stud.fht-esslingen.de/pub/Mirrors/gentoo/ http://gd.tuwien.ac.at/opsys/linux/gentoo/ ftp://ftp.uni-erlangen.de/pub/mirrors/gentoo http://ftp.uni-erlangen.de/pub/mirrors/gentoo"
MAKEOPTS="-j2"
PKGDIR="/usr/portage/packages"
PORTAGE_TMPDIR="/var/tmp"
PORTDIR="/usr/portage"
SYNC="rsync://rsync.europe.gentoo.org/gentoo-portage"
USE="x86 X acpi alsa apache2 arts audiofile avi berkdb bitmap-fonts bonobo bzip2 cdr crypt cups curl dvd dvdr eds emboss encode esd ethereal exif expat f77 fam ffmpeg flac foomaticdb fortran gcj gd gdbm gif gimp gimpprint glut gmp gnome gphoto2 gpm gstreamer gtk gtk2 gtkhtml idn imagemagick imlib ipv6 java jpeg junit lcms ldap libg++ libwww mad mbox mhash mikmod mmx mng motif mozilla mozsvg mp3 mpeg mysql nas ncurses nls nvidia oci8 ogg oggvorbis opengl oss pam pcre pdflib perl png ppds python qt quicktime readline recode samba scanner sdl spell sse sse2 ssl svga tcltk tcpd tetex tiff truetype truetype-fonts type1-fonts udev usb vorbis wmf xfce xml xml2 xmms xprint xv xvid zlib userland_GNU kernel_linux elibc_glibc"
Unset:  ASFLAGS, CTARGET, LANG, LC_ALL, LDFLAGS, LINGUAS, PORTDIR_OVERLAY
Comment 1 Jiří Vyskočil 2006-04-02 14:44:29 UTC
I have the very same problem running current ~x86 system.
Comment 2 Rémi Cardona gentoo-dev 2006-12-03 01:52:17 UTC
Maik and Jiri,

Can any of you reproduce this bug with an up-to-date stable or unstable gnome?

Don't hesitate to reopen this bug if it's still there.

Thanks
Comment 3 Maik Musall 2006-12-14 05:57:56 UTC
Solved with current version.