Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!

Bug 298471

Summary: [x11] x11-libs/libXcomposite-9999 does not compile
Product: Gentoo Linux Reporter: cyrillic <cyrilmaley>
Component: Current packagesAssignee: Gentoo X packagers <x11>
Status: VERIFIED LATER    
Severity: normal CC: peter.saaf
Priority: High    
Version: unspecified   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Package list:
Runtime testing required: ---
Attachments: Result without app-text/xmlto installed
Result with app-text/xmlto installed
emerge --info

Description cyrillic 2009-12-26 21:40:27 UTC
There is a problem generating Xcomposite.man and the ebuild dies because of that.


Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. emerge =x11-libs/libXcomposite-9999


Actual Results:  
ERROR: x11-libs/libXcomposite-9999 failed:
  emake failed



Expected Results:  
Successful merge
Comment 1 cyrillic 2009-12-26 21:42:42 UTC
Created attachment 214233 [details]
Result without app-text/xmlto installed
Comment 2 cyrillic 2009-12-26 21:43:18 UTC
Created attachment 214235 [details]
Result with app-text/xmlto installed
Comment 3 cyrillic 2009-12-26 21:48:08 UTC
Created attachment 214236 [details]
emerge --info
Comment 4 Peter Sääf 2009-12-29 14:41:16 UTC
Strange. For me it works fine if I manually install xmlto.
Comment 5 Rémi Cardona gentoo-dev 2010-01-07 07:52:48 UTC
This issue is currently being fixed upstream, so there's little for us to do (other than maybe adapt our ebuilds when the final fixes are committed).

Thanks
Comment 6 cyrillic 2010-02-25 00:30:54 UTC
Upstream must have fixed something, because this compiles fine for me now.