Gentoo Websites Logo
Go to: Gentoo Home Documentation Forums Lists Bugs Planet Store Wiki Get Gentoo!

Bug 268965

Summary: media-plugins/alsa-plugins-1.0.20 maintainer mode detected
Product: Gentoo Linux Reporter: Davide Pesavento <pesa>
Component: [OLD] LibraryAssignee: Gentoo ALSA team <alsa-bugs>
Status: RESOLVED FIXED    
Severity: QA CC: betelgeuse
Priority: High    
Version: unspecified   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Package list:
Runtime testing required: ---
Bug Depends on:    
Bug Blocks: 226305    

Description Davide Pesavento gentoo-dev 2009-05-07 19:32:34 UTC
QA Notice: Automake "maintainer mode" detected:

        cd . && /bin/bash /var/tmp/portage/media-plugins/alsa-plugins-1.0.20/work/alsa-plugins-1.0.20/missing --run aclocal-1.10 -I m4
         cd . && /bin/bash /var/tmp/portage/media-plugins/alsa-plugins-1.0.20/work/alsa-plugins-1.0.20/missing --run automake-1.10 --foreign
        cd . && /bin/bash /var/tmp/portage/media-plugins/alsa-plugins-1.0.20/work/alsa-plugins-1.0.20/missing --run autoconf

If you patch Makefile.am, configure.in,  or configure.ac then you
should use autotools.eclass and eautomake or eautoreconf. Exceptions
are limited to system packages for which it is impossible to run
autotools during stage building. See
http://www.gentoo.org/proj/en/qa/autofailure.xml for more information.
Comment 1 Diego Elio Pettenò (RETIRED) gentoo-dev 2009-05-21 12:41:52 UTC
I've fixed this myself since I was looking at alsa stuff (which I shouldn't by the way...).