--- hb-install-about.xml.orig 2005-03-24 13:18:30.588515794 +0100 +++ hb-install-about.xml 2005-03-24 13:19:01.641474801 +0100 @@ -19,7 +19,7 @@

V první řadě, vítejte v Gentoo. Chystáte se vstoupit do světa -možností a výkonu. Gentoo je celé o volbách -- instalujete-li Gentoo, sami to +možností a výkonu. Gentoo je celé o volbách - instalujete-li Gentoo, sami to mnohokrát poznáte. Můžete si vybrat, kolik budete chtít kompilovat sami, jak Gentoo nainstalovat, který systémový logger chcete použít atd.

@@ -27,11 +27,11 @@

Gentoo je rychlá, moderní metadistribuce čistého a flexibilního designu. Gentoo je postaveno na svobodném softwaru a neskrývá před svými uživateli, co má pod -kůží. Portage, systém pro správu balíčků, je napsán v Pythonu, což znamená, že -si můžete snadno přečíst i změnit jeho zdrojový kód. Portage používá distribuci -ve formě zdrojového kódu (můžete používat i již předkompilované balíčky). -Gentoo se konfiguruje pomocí normálních textových souborů. Jinými slovy, -otevřenost všude. +kůží. Portage, systém pro správu balíčků, je napsán v Pythonu, což znamená, +že si můžete snadno přečíst i změnit jeho zdrojový kód. Portage používá +distribuci ve formě zdrojového kódu (můžete používat i již předkompilované +balíčky). Gentoo se konfiguruje pomocí normálních textových souborů. Jinými +slovy, otevřenost všude.

@@ -56,7 +56,7 @@ po kroku 1 jste ve fungujícím prostředí, připraveni instalovat Gentoo

  • - po kroku 2 je Vaše připojení k internetu funkční + po kroku 2 je Vaše připojení k Internetu funkční
  • po kroku 3 jsou vaše pevné disky připraveny k instalaci @@ -132,7 +132,7 @@ Pro pomoc s jinými instalačními postupy si prosím přečtěte naši příručku pro alternativní instalaci. Také máme připravené tipy -a triky pro instalaci Gentoo, které Vám také může pomoci. Pokud si +a triky pro instalaci Gentoo, které Vám rovněž mohou pomoci. Pokud si myslíte, že jsou tyto instrukce příliš komplikované, můžete použít naši příručku pro rychlou instalaci dostupnou na přehledu dokumentace, pokud má vaše architektura takový dokument @@ -156,7 +156,7 @@ Pokud narazíte na problém při instalaci či v dokumentaci, navštivte prosím náš systém pro sledování chyb a zkontrolujte, zda je chyba známá. Pokud ne, vytvořte prosím oznámení, abychom -ji mohli vyřešit. Nebojte se vývojářů, kterým budou chyby přiřazeny -- většinou +ji mohli vyřešit. Nebojte se vývojářů, kterým budou chyby přiřazeny, většinou lidi nejíme.