Τώρα φτιάξατε το σύστημά σας Gentoo, αλλά μετά τι; 9.0 2008-04-01
Τεκμηρίωση

Συγχαρητήρια! Τώρα έχετε ένα λειτουργικό Gentoo σύστημα. Αλλά πού πάμε μετά από εδώ; Ποιες είναι οι επιλογές σας τώρα; Τι θα πρέπει να εξερευνήσετε πρώτα; Το Gentoo παρέχει στους χρήστες του πολλές δυνατότητες, και συνεπώς πολλά τεκμηριωμένα (και λιγότερο τεκμηριωμένα) χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά στο επόμενο κεφάλαιο του Εγχειριδίου Gentoo με τον τίτλο Δουλεύοντας με το Gentoo το οποίο εξηγεί πώς να διατηρείτε ενημερωμένο το λογισμικό σας, πώς να εγκαθιστάτε επί πλέον λογισμικό, ποια είναι τα USE flags, πώς λειτουργεί το init system του Gentoo, κλπ.

Εάν ενδιαφέρεστε να βελτιστοποιήστε το σύστημά σας για desktop χρήση ή θέλετε να μάθετε πώς να ρυθμίσετε το σύστημά σας ώστε να γίνει ένα πλήρως λειτουργικό desktop σύστημα, συμβουλευτείτε την εκτενή μας αναφορά Gentoo Desktop Documentation Resources. Εκτός αυτού, ίσως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό εντοπισμού για να κάνετε πιο οικείο το σύστημά σας.

Διαθέτουμε επίσης ένα Εγχειρίδιο Ασφαλείας του Gentoo το οποίο αξίζει να διαβαστεί.

Για μια πλήρη λίστα της διαθέσιμης τεκμηρίωσης ελέγξτε τη σελίδα Πηγές Τεκμηρίωσης.

Το Gentoo Online

Ασφαλώς είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στα Gentoo Forums ή σε κάποιο από τα πολλά μας Gentoo IRC channels.

Έχουμε επίσης αρκετές λίστες αλληλογραφίας ανοικτές για όλους τους χρήστες μας. Πληροφορίες για το πώς θα συμμετάσχετε, περιέχονται σ' αυτή τη σελίδα.

Θα σιωπήσουμε τώρα και θα σας αφήσουμε να απολαύσετε την εγκατάστασή σας. :)